Suomen Digiapu

Paikallinen tietotekniikan tukipalvelun Helsinki, Espoo ja Vantaa -alueella

Onko sinulla ongelmia tietokoneesi kanssa? Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista IT-tukea, joka tulee paikan päälle ratkaisemaan ongelmat? Etsintäsi on päättynyt, sillä me tarjoamme paikan päällä tapahtuvaa tietokoneasennus- ja ylläpitopalvelua Helsinki, Espoo ja Vantaa -alueella.

Meidän tavoitteena on tarjota parasta mahdollista tietotekniikan tukipalvelua yksityisille ja pienyrityksille. Riippumatta siitä, onko kyseessä HP, Lenovo, Dell, Fujitsu, Acer, Asus, Apple, Samsung tai Huawei, voit luottaa meihin korjaamaan tietokoneesi ongelmat ja tekemään tarvittavat asennukset paikan päällä. Meidän asiantuntijamme ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia, joten voit olla varma, että tietokoneesi on hyvissä käsissä.

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien:

  • Tietokoneen asennus ja konfigurointi
  • Virustorjunta- ja haittaohjelman poisto
  • Verkkoyhteyksien asennus ja konfigurointi
  • Langattoman verkon asennus ja konfigurointi
  • Tietokoneen ylläpito ja korjaus
  • Tietotekniikan tietoturvallinen kierrätys


Ymmärrämme, että tietokoneen ongelmat voivat olla stressaavia ja hankalia, varsinkin kun ne estävät sinua tekemästä tärkeitä töitäsi tai vapaa-ajan toimintojasi. Siksi tarjoamme nopeita ja tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat sinua pääsemään takaisin normaaliin arkeen mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä meihin tänään, niin autamme sinua ratkaisemaan tietokoneesi ongelmat. IT-lähituki palvelee sinua luonasi Helsingin-, Espoon- ja Vantaan -alueella!

Tutustu kotikäyntipalvelumme hinnastoon tai lähetä tietokoneesi meille huollettavaksi.

Varaa IT-asiantuntijan kotikäyntiaika nyt soittamalla numeroon 045 6573720 tai jätä kiireellinen yhteydenottopyyntö allaolevalla lomakkeella!