Suomen Digiapu

Apua tietokoneiden ja oheislaitteiden toimivuuden ylläpidossa kotona

Tietokoneet, älylaitteet ja niiden oheislaitteet on osa monen arkea ja ilman niitä joskus vain on mahdotonta tulla toimeen. Mikään ei kuitenkaan toimi ikuisesti, ja näin ollen myös IT-laitteet vaativat huoltoa ja ylläpitoa.

Mitä tehdä sitten, kuin IT-laitteet ei toimi ollenkaan tai halutulla tavalla? Moneen ongelmaan on ratkaisu lähempänä, kuin uskoisikaan. Hakukone on nimittäin hyvä kaveri, mutta kaikkeen ei löydy luotettavaa vastausta tai ratkaisua hakemalla tai aika ja mielenkiinto ei yksinkertaisesti riitä kaiken oppimiseen ja osaamiseen.

Suomen digiapu on erikoistunut ratkaisemaan asiakkaiden tietoteknisiä ongelmia paikan päällä pääkaupunkiseudulla, olisi kyse asiakkaan kotona tai pienyrityksen tiloissa.

Ryhdyimme tuottamaan IT-lähitukipalveluita, sillä huomasimme, että monesti asiakkaat näkevät hankalaksi raahata viallisen tietokoneen tai muun älylaitteen korjaamolle huollettavaksi. Asiakkaan luona tapahtuva asennus- tai huoltotyö sen sijaan on huomattavasti kätevämpi, nopeampi ja monesti jopa edullisempi vaihtoehto, sillä kotona tapahtuvasta tietokoneen huoltotyöstä saa 60% kotitalousvähennystä verotuksessa.

Reagoimme nopeasti yhteydenottoihin ja tulemme huolto- ja asennustyöt suorittamaan luonasi jopa samana päivänä, olisi kyse laitteen tai ohjelmiston asennuksesta, nettiyhteyden määrittämisestä tai monimutkaisemmasta digiongelmasta. Toimimme Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella.

Varaa IT-asiantuntijan kotikäyntiaika nyt soittamalla numeroon 045 6573720 tai jätä kiireellinen yhteydenottopyyntö allaolevalla lomakkeella!